ΕΣΤΙΑ Σύμβουλοι & Μηχανικοί Α.Ε.

Οι Υπηρεσίες μας

Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον. Συμβάλουμε στον κόσμο του αύριο. Σας παρέχουμε έξυπνες και ολοκληρωμένες λύσεις οικονομίας στην ενέργεια.

Γνώμες πελατών

Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες μας

150

Έργα σε όλη την Ελλάδα

10

Εγκαταστάσεις στο Εξωτερικό

10

Τιμητικές διακρίσεις

Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO-9001:2015 από την EUROCERT για ενεργειακές και περιβαλλοντικές επιθεωρήσεις, ενεργειακές μελέτες επενδύσεων παραγωγής ενέργειας, μελέτες εφαρμογής ενεργειακών επενδύσεων και επίβλεψη υλοποίησης ενεργειακών επενδύσεων.

Το Εργαστήριο Μετρήσεων και Διακριβώσεων (ΕΜΔ) της εταιρίας είναι διαπιστευμένο κατά ISO-17025 από τον ΕΣΥΔ (αρ.πιστ.751-2) στο πεδίο της μέτρησης αιολικού δυναμικού για αιολικούς σταθμούς, μέτρησης καμπύλης ισχύος ανεμογεννητριών και διακρίβωσης κυπελλοφόρων ανεμομέτρων.

Το Εργαστήριο Μετρήσεων Απαερίων εκπομπών σταθερών πηγών είναι επίσης διαπιστευμένο από τον ΕΣΥΔ κατά ISO-17025 (αρ.πιστ.751-2) στα πεδία αερίων εκπομπών.

Το Εργαστήριο Δοκιμών Δομικών της εταιρίας είναι διαπιστευμένο από τον ΕΣΥΔ (αρ.πιστ. 926) για δοκιμές απόδοσης και ασφάλειας σε θερμαντήρες χώρου (τζάκια, σόμπες και ανοιχτές εστίες στερεών καυσίμων, πελλέτας)

Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν

Λίστα Ενημέρωσης

Προσθέστε το email σας για να ενημερώνεστε αυτόματα για τα νέα της εταιρίας μας.