ΕΣΤΙΑ Σύμβουλοι & Μηχανικοί Α.Ε.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η ΕΣΤΙΑ σύμβουλοι και μηχανικοί Α.Ε.  παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για την ανάπτυξη,  μελέτη,  αδειοδότηση  και υλοποίηση  σταθμών παραγωγής ενέργειας από ηλιακή ενέργεια . Η ηλιακή ενέργεια είναι άμεσα διαθέσιμη, άφθονη και ιδιαίτερα προσιτή στα περισσότερα γεωγραφικά πλάτη & μήκη. Η εκμετάλλευσή της είναι δυνατή είτε με την μορφή ηλεκτροπαραγωγής (ΦΒ) είτε με την μορφή ατμού-θερμού νερού-αέρα, και έχει πλήθος εφαρμογών σε συνδυασμό με συμβατικές και ανανεώσιμες μορφές ενέργειας.   

Από το 2006 που νομοθετικά επετράπη η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ, μέχρι σήμερα, έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές τόσο στην σχετική νομοθεσία, όσο και στην αγορά ηλιακών συστημάτων.

Η ΕΣΤΙΑ παραμένει πρωτοπόρος στην ενσωμάτωση των τροποποιήσεων αυτών στις ανάγκες των πελατών της: επενδυτές, απλοί πολίτες με περιβαλλοντικές ευαισθησίες, βιομηχανίες & βιοτεχνίες υψηλού ενεργειακού κόστους, ξενοδοχεία με στόχο την «πράσινη σήμανση», κτίρια τριτογενούς τομέα «σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης» ΖΕΒ, κατοικίες με συνδυασμό γεωθερμίας και ηλιακής ενέργειας κλπ.

Λίστα Ενημέρωσης

Προσθέστε το email σας για να ενημερώνεστε αυτόματα για τα νέα της εταιρίας μας.